Acquire

Nieuwe Opel Corsa-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 27.799 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Corsa-e

Vanaf € 27.799

of € 349 /mnd via Opel Private Lease

Ontdek de nieuwe, 100% elektrische Corsa-e: Compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

Nog zorgelozer instappen
Een nieuwe auto: jij houdt ervan! En hoe fijn is het als je nu snel, zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe Opel kunt stappen met onze 4+4 campagne. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel.

Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!

EXTERIEUR /

De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig.

INFOTAINMENT /

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlayTM, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth® beschik je over een zee van mogelijkheden.

INTERIEUR /

Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. Je zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!

Bestel jouw nieuwe Corsa-e direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontvang tijdelijk extra voorraadvoordeel op een Corsa-e uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud

Stel jouw nieuwe Corsa-e samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X Hybrid

Ontdek de Grandland X Hybrid