Opel KARL

Advies rijklaarprijs vanaf € 12.898 (incl. BTW/BPM)

Opel KARL.

De Opel KARL 120 jaar Edition is één van de meest complete uitvoeringen in zijn prijsklasse. Hij zit bomvol luxe extra’s zoals cruise-control, airco, een geïntegreerde radio met stuurwielbediening, telefoonvoorbereiding met Bluetooth®, Hill Start Assist en een speciale City modus. Daarnaast is hij bijzonder praktisch, met standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Kortom een compacte auto met grootse mogelijkheden!

Bij de KARL is veel aandacht besteed aan efficiency, comfort en een uiterst stille, zuinige motor. Naast diverse optiepakketten heeft u ook de keuze uit diverse frisse lakkleuren, verschillende bekledingen en designs van velgen. Stel uw Opel KARL samen.

Interieur Opel KARL

ZET JOUW NAAM OP DE KARL

De Opel KARL is al heel uniek, maar wordt tijdelijk nóg unieker! Hoe? Je kunt nu jouw eigen (bij)naam gratis achterop de KARL zetten! Wij zien ze al rondrijden, de Opel Sophie, Opel Hakim of Opel Patrick.* Ontdek meer

Zet jouw naam op de KARL

Opel KARL ROCKS

De stoere KARL ROCKS met 5 deuren en 5 comfortabele zitplaatsen is standaard royaal uitgerust en voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Een compacte auto met grootse mogelijkheden.

U rijdt de luxe Opel KARL ROCKS Voor slechts € 259/mnd i.c.m. Opel Private Lease. Ontdek meer

Opel KARL ROCKS

* Zolang de voorraad strekt gedurende de actieperiode. De (bij)naam mag uit maximaal 11 letters bestaan. Bekijk hier de complete actievoorwaarden.