Acquire

Crossland

Advies rijklaarprijs vanaf € 22.649 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Crossland

Vanaf € 22.649

of € 335 /mnd via Opel Private Lease

Een Practical Beauty. Dat is de nieuwe Opel Crossland. Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

Nog zorgelozer instappen
Een nieuwe auto: jij houdt ervan! En hoe fijn is het als je nu snel, zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe Opel kunt stappen met onze 4+4 campagne. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel.

Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!

EXTERIEUR /

Het baanbrekende design van de nieuwe Crossland maakt één ding direct duidelijk: dit is een auto die helemaal voor jou gemaakt is. Voor je dagelijkse ritten én je volgende avontuur.

INTERIEUR /

Ook het ruime, praktische interieur van de Crossland maakt een ongekend verzorgde indruk. Met bijvoorbeeld de luxe Alcantara-bekleding, een praktisch ingericht dashboard met intuïtieve bediening en een comfortabele hoge zit.

VEELZIJDIGHEID /

De nieuwe Crossland heeft plaats voor alles wat je wilt ondernemen. Het interieur is in een handomdraai aan te passen als je plannen tussentijds veranderen. Zijn bagageruimte met een inhoud van 410 liter, uitbreidbaar tot maar liefst 1.255 liter, behoort tot de grootste en meest flexibele in zijn klasse.

Bestel jouw nieuwe Crossland direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X

De nieuwe Opel Astra

Ontdek de Astra