Combo-e Life

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.183 (incl. BTW/BPM)

De Opel Combo-e Life

Vanaf € 39.434

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km(WLTP), zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal van elke rit, zonder compromissen!

BATTERIJ /

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo-e Life zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km(WLTP). Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

BAGAGERUIMTE /

Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter, uitbreidbaar tot 2.126 liter betekent dat je met de Combo-e Life alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin.

INTERIEUR /

De Combo-e Life is overal op voorbereid, met standaard 5 zitplaatsen is er ruimte en comfort om al je plannen uit te voeren.

De Combo Life is ook leverbaar met zuinige benzine- en dieselmotoren

Ontdek de Combo Life

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Stel direct online jouw nieuwe Opel Combo Life samen

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X